تاریخچه گروه پریودانتیکس دانشکده دنداپزشکی مشهد :

همزمان با تأسیس دانشکده دندانپزشکی مشهد در سال 1344 گروه پریودانتیکس به همراه جراحی به عنوان یک گروه به مدیریت جناب آقای دکتر فرشید تشکیل گردید. منتهی تنها متخصص پریو در گروه فوق دکتر منوچهر جراح نژاد بود که ایشان را تعدادی از اساتید پریو که به صورت پروازی از تهران به مشهد می آمدند کمک می نمودند که از آن جمله می توان به آقای دکتر علی اکبر خوشخو نژاد و دکتر جهان بیگلو اشاره نمود که این همکاری بین سالهای 1350 تا 1352 نمود بیشتری داشت تا اینکه از اولین گروه فارغ التحصیلان دانشکده دندانپزشکی مشهد به جمع همکاران گروه پریو جراحی می پیوندند که به ترتیب می توان به آقای دکتر آقاسی زاده در سال 1352 ، دکتر محمود تمیزی در سال 1353 اشاره نمود که به عنوان مربی به استخدام دانشگاه درآمدند. پس از این بزرگواران آقای دکتر ابراهیم رحمانی در سال 1358 به عنوان متخصص پریو فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی (ملی) به این بخش اضافه شدند . جناب آقای دکتر تمیزی نیز در سال 1981 (1362) با اخذ درجه تخصص از دانشگاه بستون آمریکا و آقای دکتر آقاسی زاده در سال 1363 با اخذ تخصص از دانشگاه تهران سبب تقویت علمی گروه پریو شدند. علاوه بر اساتید فوق سرکار خانم دکتر مینا مؤیدی- خانم دکتر شبستری و خانم دکتر داوودی به عنوان مربی در بخش به فعالیت پرداختند.

در سال 1363 گروه جراحی و پریو از یکدیگر تفکیک شدند و آقای دکتر آقاسی زاده به عنوان مدیر گروه معرفی شدند.

در سال 1364 گروه پریو جهت گرفتن آسیستان مورد تأیید وزارتخانه قرار گرفت و آقای دکتر تمیزی به عنوان سرپرست تخصصی گروه تعیین شدند که با همت والای ایشان و همکاری دیگر عزیزان گروه شروع به گرفتن آسیستان نمود که اولین دستیاران تخصصی سرکار خانم دکتر مینا مؤیدی- دکتر غلامعلی غلامی و دکتر مرتضی طاهری بودند. گروه پریو از آن زمان تاکنون بیش از چهل متخصص تربیت نموده که قریب به اتفاق این افراد در دانشکده های دندانپزشکی سراسر کشور مشغول به تدریس و خدمت می باشند . هم اکنون نیز هشت آسیستان مشغول به تحصیل هستند.

اساتید بزرگوار و پیشکسوت گروه آقایان دکتر تمیزی –دکتر آقاسی زاده و دکتر رحمانی با درجه استادی به افتخار بازنشستگی نائل گشتند . در حال حاضر گروه متشکل از یازده نفر کادر هیئت علمی شامل آقایان دکتر مرتضی طاهری –دکتر محمد حسن نجفی –دکتر حبیب ا... قنبری –دکترسید کاظم فاطمی –دکتر مهرداد رادور –دکتر حمیدرضا عرب –دکتر ناصر سرگلزائی - دکتر سید امیر معین تقوی –دکتر سید علی بنی هاشم راد–دکتر مجيدرضا مختاري و دکترعلی فروزانفر می باشد. نود درصد این افراد فارغ التحصیلان دانشکده دندانپزشکی مشهد هستند که این افراد با تمام توان مشغول آموزش دانشجویان دندانپزشکی –دانشجویان تخصصی پریو و دانشجویان تخصصی سایر گروه ها میباشند . گروه پریو با توجه به توانمندی بالای اساتید از سال 1373 بخش ایمپلنت را نیز به عنوان زیر مجموعه دایر نمود که با همت اساتید محترم و همکاری و مساعدت مسئولین وقت دانشکده در سال 1381 دارای مکانی مجزا گردید که فعالانه و با بکارگیری جدیدترین راهکارهای درمانی در حال ارائه خدمت به بیماران محترم می باشد.

اساتید گروه را سه نفر بهداشتکار دهان و دندان و چهار نفر از پرسنل محترم پرستاری و دو منشی (منشی بخش و گروه) در ارائه فعالیتهایشان یاری می نمایند.